Ring 2061 1294 og få hjælp nu

Fra nyhedsbureau:


Vi er en travl virksomhed i mediebranchen, der lever af at sælge journalistiske produkter, som kræver høj fleksibilitet, solide faglige kundskaber og en god arbejdsetik. Desværre har vi inden for en kort årrække haft flere stress-sygemeldinger som efterhånden kunne tyde på en række specifikke problemer med arbejdsmiljøet.


Efter anbefaling fra en af de stressramte hyrede vi Lene Marie til at gennemføre et kollektivt anti-stressforløb, hvilket har skabt mærkbare, positive resultater. Vi er blevet mere anerkendende, mere omsorgsfulde, ærlige og inkluderende, hvilket vi oplever som en del af et nødvendigt bolværk mod stress på en altid travl arbejdsplads.


Ligeså vigtigt har vi formuleret en stresspolitik med en række kerneværdier og konkrete adfærdsmønstre, som alle er enige om at gøre til en del af vores virksomhedskultur. Stresspolitikken rummer også en handlingsplan for, hvordan redaktionen identificerer og reagerer på alvorlig stress.


Lene Marie har både udredt de enkelte medarbejderes personlige opfattelse af arbejdsmiljøet i enrum og stået i spidsen for en fælles proces, hvor alle er blevet udfordret og inviteret til at reflektere over deres egen adfærd.


De ord, medarbejderne hæfter på Lene Marie, er; lyttende, reflekterende, analytisk, skarp hukommelse, stærkt nærvær og med en ærlig og modig tilgang, hvor hun deler ud af sine egne erfaringer. Vi oplever Lene Marie som en yderst professionel coach, der bruger 'don't tell it - show it'-princippet til at vise, hvordan man kan bruge sine følelser mere konstruktivt på en arbejdsplads.


Vi synes alle - fra medarbejder- til chefniveau - at vi er kommet et kæmpe skridt videre i forhold til at få styr på de mekanismer, der kan udløse negativ stress. Men samtidig finder vi tryghed i, at Lene Marie blot er et opkald væk, hvis vi igen oplever nogle af de symptomer, som vi takke være Lene Marie nu er meget bedre til at identificere. Alle de medarbejdere, der har været involveret i processen med Lene Marie står som afsendere på denne anbefaling.

Af hensyn til vores markedssituation og virksomhedspolitik er anbefalingen anonym. Men hvis du som læser er interesseret i vide mere om vores oplevelse af anti-stressforløbet, vil vi med glæde svare på spørgsmål. I så fald kan Lene Marie udlevere vores kontaktoplysninger.Katrine  Marie Jensen • tlf.: 2061 1294 • km@stresskonsulenten.com


Copyright © Stresskonsulenten 2018